Ledig stilling

Sesongarbeider
Har du lyst å jobbe i Vestvatn Alpinanlegg som sesongarbeider i sesongen 2020/21? Vi trenger allsidige folk som kan klargjøre bakken på morgenen, starte heisen, stå i kafeen, skiutleien, være heisvakt, skipatrulje, avslutte for dagen, smile, fikse, arrangere renn for barn og voksne og mer til. Kan du fikse en eller flere av disse oppgavene er vi interessert i å høre fra deg.
Spennende å jobbe i Vestvatn Alpinanlegg
Vestvatn Alpinanlegg er drevet mye på dugnad med dugnadsvakter, og mye frivillig innsats gjennom året. Vi har ansatt daglig leder i 100% stilling samt trakker og Kafe ansvarlige som sesongarbeidere. I år vil vi i tillegg til dugnadsvaktene også ha flere lønnede vakter for å få mer stabilitet på vaktlista, og at det ikke blir sårbart i forhold til driftsleder. Her kommer du inn enten som tar en del vakter i løpet av sesongen, eller at du er klar for å være med de fleste åpningsdagene. Vi har ca 70 åpningsdager i løpet av sesongen slik at det blir en del jobb.
Arbeidsoppgaver og omfang vil avhenge av alder, kompetanse, fliksibilitet og hva vi har behov for å supplere de frivillige vaktene. Lønn, oppstart og andre betingelser etter avtale.
Vestvatn alpinanlegg ligger i Misvær ca 1t fra Bodø sentrum, og er saltens største skianlegg. Anlegget er eid av Misvær Idrettslag og er fortsatt mye basert på dugnadsdrift, selvom de har etablert driftsselskapet Vestvatn AS Den første heisen ble åpnet på begynnelsen av 1990-tallet, og anlegget fremstår i dag som en komplett pakke for den skiinteresserte familien, med et flott servicebygg, 2 heiser, 4 nedfarter, skiutleie, og snøproduksjon. T-heisen er 1255meter og tar deg fra 175moh til nesten 500moh, mens Coop familebakke er gratis for alle. Vi har også et fantastisk løypenettverk for langrenn. Nytt i år er Skidata billettsystem med Keycard.
Kontakt daglig leder Arne Berg for spørsmål 41047109, og send søknad til jobb@vestvatn.no