Heiskort - Sesongkort

Sesongkortkampanje

Kjøp billetter på nett

Vi ønsker at flest mulig kjøper sine billetter på nett for å unngå kø i kassen av smittehensyn. 

Keycard

Nytt kontaktløst billettsystem med keycard, som kjøpes billigst og smittefritt på nett. Vi har billettkasse bare i kafeen. Du kan ikke kjøpe billett i heisbua eller i skiutleien.

Registrer deg som bruker. Har du Keycard fra før ladder du opp kortet på nett og går rett i heisen. Hvis du ikke har Keycard, eller først gang du kommer: Bestill på nett og hent keycard (billetten) i kassa.

Alle som skal ta heisen må ha Keycard, uansett alder, tilknytning og billettype. Gjelder ikke COOP familiebakke.

Nytt i år er at sesongkortet inkluderer en dag i Skarmoen og en dag i Sulis.

Bruk nettet

Av smittehensyn ønsker vi at flest mulig bruker nettbestilling. Da slipper vi kø i kassen - gå rett i heisen. Ta kontakt om du ikke får det til eller har spørsmål. 

 

Kjøp heiskort he

Smitteverntiltak

Vi samarbeider med resten av alpinbransjen i Norge om å tilby en sunn uteaktivitet på en sikker måte. Det er egen smittevernveileder for alpinanlegg som vi følger. Men vi trenger hjelp av dere for at det skal fungere etter hensikten. Se egen side om smitterverntiltak og Covid. Bruk av Keycard med navneregistrering, samt besøksregistrering i kafeen er en viktig del av potensiell smittesporings. 

Kapasitetsbegrensninger

Vi har foreløpig ikke lagt inn kapasitetsbegrensninger på heiskortbestillinger slik en del andre anlegg har gjort. Hvis vi ser at det vi av smittevernhensyn må begrense besøket, eller det kommer nasjonale føringer, vil det gjelde dagskort og i utgangspunktet ikke sesongkort.

 

Rabatter

*Vernepliktig/student gjelder ved fremvisning av gyldig bevis

*4 klassinger kjører gratis, men må kjøpe Keycard (kr 75) og bestille sesongkortet innen 31. januar.

Egne priser gjelder for medlemmer av Misvær Idrettslag på sesongkort.

Dugnadskort bestilles med egen link tilsendt på epost.

Hadde det ikke vært gøy å leie hele bakken med ditt firma, utdrikningslag eller lignende? Vi hjelper deg gjerne med å sette opp et arrangement hos oss, ta kontakt for et tilbud!

Kjøre gratis??

Vestvatn er helt avhengig av dugnadsinnsats for å i det hele tatt ha bakken åpen, derfor tilbyr vi gratis sesongkort mot et visst antall timer dugnad i bakken. Kan det være noe for deg? Kontakt oss på post@vestvatn.no!